GELUK KAN OOK IN EEN POTJE OF FLESJE ZITTEN!

Tonny heeft een normale/droge en vochtarme huid. Dit zijn op dit moment de favorieten van Tonny:

360 EYE & LIP CONTOUR CREAM 

Lachrimpels vindt Tonny prima, maar het is wel belangrijk om de huid rond de ogen en de huid goed te verzorgen! Een natuurlijke oogcreme en lip contour creme is een hele goede aanvulling op je dagelijkse gezichtsverzorging. 

Naast de superfood 360 serum en de Multi Peptide 360 Moisture Cream heeft het 360 concept ook de 360 Eye & Lip contour. 

Het 360 concept van Evolve Organic Beauty maakt je huid steviger. Deze natuurlijke verzorgingsproducten zijn dus ideaal voor de ouder wordende huid. De 360 Eye & Lip contour heeft een verkwikkende mix van probiotica, die de huid rond de ogen en lippen optimaal verzorgen. 

Tonny gebruikt de 360 Eye & Lip contour iedere ochtend en avond. Dit product kan gecombineerd worden met alle Evolve Organic Beauty producten.

Tonny’s favoriet shop je hier: 360 Eye & Lip Contour Cream

MIRACLE MASK

Volgens Tonny is het miracle mask een verwennerij voor je huid! Na het gebruik van dit AHA-fruitmasker masker voelt je huid onmiddellijk zachter aan. Het laat je huid stralen! 

Wat maakt dit masker nou zo speciaal? De Peruaanse Maca in dit masker helpt de celvernieuwing van de huid te versnellen en dus het verouderingsproces vermindert!  
Het advies is om het masker 1 a 2 keer per week te gebruiken, zeker wanneer je net start met de producten van Evolve Organic Beauty. Tonny gebruikt dit masker circa 1 x per week voor haar gezicht en hals, maar zij voelt altijd aan wat haar huid nodig heeft. Is haar huid goed in balans, dan kan het dus ook zijn dat Tonny het masker een keer overslaat. De Miracle Mask kan gecombineerd worden met alle Evolve Organic Beauty producten.
 
Tonny’s favoriet shop je hier: Miracle Mask
 

MIRACLE FACIAL OIL

De Miracle facial Oil is een alleskunner volgens Tonny!

De biologische zwartzaadolie in deze olie voedt en kalmeert de huid en gaat veroudering van de huid tegen.  

Tonny gebruikt deze gezichtsolie op allerlei manieren! Een paar keer per week gebruikt ze voor de nacht alleen de gezichtsolie, maar ze voegt ook vaak een druppel Miracle facial Oil bij haar dag- en nachtcrème.

Tonny’s favoriet shop je hier: Miracle Facial Oil 

 

MORROCAN ARGAN OIL 

Nooit meer droog haar! 

Sinds Tonny de Natulique Moroccan Argan Oil heeft ontdekt, kan zij niet meer zonder. Deze fantastische haarolie doet zoveel voor je haar! Deze natuurlijke haarolie maakt je haar zacht en glad en herstelt droog en beschadigd haar. 

Tonny gebruikt 2 a 3 druppels op nat of droog haar.

Tonny's favoriet shop je hier: Morrocan Argan Oil

NOURISHING HAIR CREAM 

Tonny geeft haar haar een prachtige glans met de Natulique Nourishing Hair Cream. Zij gebruikt de creme als haar ‘daily haircream’. Deze natuurlijke haarcreme met arganolie brengt Tonny aan op handdoek droog haar of vochtig haar. Zij geeft altijd wat extra aandacht aan de punten.

Tonny's favoriet shop je hier: Nourishing Hair Cream

HEAT AND SUN PROTECTOR

Je huid bescherm je tegen de zon, maar vergeet je haar niet!

Vooral tijdens de zomer gebruikt Tonny de Natulique Heat and Sun Protector dagelijks om haar haar goed te beschermen tegen de hitte en de zon.

Bovendien geeft de Heat and Sun Protector  het haar glans, vermindert het kroezen en maakt het haar glad. Zo zorgt Tonny ervoor dat haar haar gezond blijft. Tonny gebruikt de spray ook voor het föhnen zodat haar haar goed beschermd is tegen de warmte van de John. 

Tonny's favoriet shop je hier: Natulique Heat and Sun Protector