Mijn naam is Tonny en mijn passie is om mensen en de natuur een beetje mooier te maken! Hier heb ik mijn werk van gemaakt en ik gebruik daarbij vegan en organic verzorgingsproducten voor je huid en haar!

Ik heb een normale/droge en vochtarme huid. Dit zijn op dit moment mijn favorieten

360 EYE & LIP CONTOUR CREAM 
Lachrimpels vind ik prima en zelfs mooi, maar het is wel belangrijk om de huid rond de ogen en de huid goed te verzorgen! Een natuurlijke oog creme en lip contour creme is een hele goede aanvulling op je dagelijkse gezichtsverzorging. 

Naast de superfood 360 serum en de Multi Peptide 360 Moisture Cream heeft het 360 concept ook de 360 Eye & Lip contour. 

Het 360 concept van Evolve Organic Beauty maakt je huid steviger. Deze natuurlijke verzorgingsproducten zijn dus ideaal voor de ouder wordende huid. De 360 Eye & Lip contour heeft een verkwikkende mix van probiotica, die de huid rond de ogen en lippen optimaal verzorgen. 

Ik gebruik de 360 Eye & Lip contour iedere ochtend en avond. Dit product kan gecombineerd worden met alle Evolve Organic Beauty producten.

Deze favoriet shop je hier: 360 Eye & Lip Contour Cream

MIRACLE MASK

Volgens mij is de miracle mask een verwennerij voor jouw en mijn huid!

Na het gebruik van dit AHA-fruitmasker masker voelt je huid onmiddellijk zachter aan. Het laat je huid stralen! 

Wat maakt dit masker nou zo speciaal? De Peruaanse Maca in dit masker helpt de celvernieuwing van de huid te versnellen en dus het verouderingsproces vermindert!  

Het advies is om het masker 1 a 2 keer per week te gebruiken, zeker wanneer je net start met de producten van Evolve Organic Beauty. Ik gebruik dit masker circa 1 x per week voor mijn gezicht en hals, maar ik voel altijd aan wat mijn huid wat het nodig heeft. Is mijn huid goed in balans, dan kan het dus ook zijn dat ik het masker een keer oversla.

De Miracle Mask kan gecombineerd worden met alle Evolve Organic Beauty producten.
 
Deze favoriet shop je hier: Miracle Mask

 
MIRACLE FACIAL OIL
De Miracle facial Oil is een alleskunner!

De biologische zwartzaadolie in deze olie voedt en kalmeert de huid en gaat veroudering van de huid tegen.  
Deze gezichtsolie gebruik ik op allerlei manieren! Een paar keer per week gebruik ik voor de nacht alleen de gezichtsolie, maar ik voeg ook vaak een druppel Miracle facial Oil toe aan mijn dag- en nachtcrème.

Deze favoriet shop je hier: Miracle Facial Oil 
 
MORROCAN ARGAN OIL 

Nooit meer droog haar! 

Sinds ik de Natulique Moroccan Argan Oil heb ontdekt, kan ik niet meer zonder. Deze fantastische haarolie doet zoveel voor je haar!

Deze natuurlijke argan haarolie maakt je haar zacht en glad en herstelt droog en beschadigd haar. Ik gebruik 2 a 3 druppels op nat of droog haar.

Deze favoriet shop je hier: Morrocan Argan Oil

NOURISHING HAIR CREAM 

De dagcreme voor je haar!

Mijn haar krijgt een prachtige glans met de Natulique Nourishing Hair Cream. Deze natuurlijke haarcrème met arganolie brengt ik aan op handdoek droog haar of licht vochtig haar en ik geef altijd wat extra aandacht aan de punten.

Deze favoriet shop je hier: Nourishing Hair Cream

HEAT AND SUN PROTECTOR

Je huid bescherm je tegen de zon, maar vergeet je haar niet!

Vooral tijdens de zomer gebruik ik de Natulique Heat and Sun Protector dagelijks om haar haar goed te beschermen tegen de hitte en de zon.

Bovendien geeft de Heat and Sun Protector het haar glans, vermindert het kroezen en maakt het haar glad. Zo zorg ik ervoor dat mijn haar gezond blijft. Deze spray gebruik ik ook voor het föhnen van mijn haar en het haar van mijn knipklanten zodat ieder zijn haar goed beschermd is tegen de warmte van de föhn. 

Deze favoriet shop je hier: Natulique Heat and Sun Protector

 

 GELUK KAN OOK IN EEN POTJE OF FLESJE ZITTEN!