SUNSEAL

De zomervakantie staat voor de deur en we trekken er op uit! Heerlijk luieren in de tuin, zonnen op het strand, wandelen in de bergen, lange fietstochten door de natuur, zitten op terrasjes, spetterende kinderen in de zee, flaneren over de boulevard, wat hebben we er allemaal zin in!
De temperatuur stijgt, de zon straalt! We weten allemaal dat een hele goede zonnebrandcrème een musthave is en dat UV-stralen onze huid kan beschadigen. We willen geen vroegtijdige rimpels, fijne lijntjes of pigmentvlekjes. Daarnaast is het risico op huidkanker zeer groot als je je huid niet goed beschermt tegen de zon.

Smeren, smeren, smeren
Smeren, smeren, smeren, dat is het advies wat we zo vaak lezen en we weten het ook wel! Toch kon ik nooit voorkomen dat ook ik soms verbrandde door de krachtige stralen van de zon. Ik onderschatte de sterkte van de zon of had in een situatie geen zonnebrandcrème bij me.
Smeren, smeren, smeren, steeds vaker werd ik mij bewust hoe vaak je zonnebrandcrème smeert tijdens een dag strand en wat voor impact dat heeft op de je gezondheid en het milieu. Veel zonnebrandcrèmes dringen de huid diep binnen, deze schadelijke ingrediënten dringen je bloedbaan binnen en dit kan allerlei gevolgen hebben zoals het verstoren van de hormonen. Sommige UV-filters en andere ingrediënten beïnvloeden het leven in de zee, ze kunnen giftig zijn voor kleine zeedieren of beschadigen het koraal.

Een natuurlijke zonnebrand met de meest betrouwbare bescherming!

Toen kwam ik in aanraking met Sunseal by Microskin: een natuurlijke zonnebrandcrème die mij de meest duurzame en betrouwbare bescherming tegen de zon kon geven. Nooit eerder was er een zonnebrandcrème die zo effectief zijn werk doet en tevens rekening houdt met de natuur en onze gezondheid.

Sunseal by Microskin wordt gemaakt in Australië met behulp van de gepatenteerde Microskin™ technologie. Organic UVA- en UVB blokkers worden vervaardigd volgens de hoogste normen om je de beste bescherming tegen de zon te geven. Sunseal by Microskin is goedgekeurd door de FDA en Europese richtlijnen.

Sunseal wordt niet opgenomen in de huid. 

SunSeal MicroskinTM breng je in vloeibare vorm op de huid aan en laat tijdens het drogen een microscopisch dunne, waterdichte film achter op het huidoppervlak. Het voelt aan als natuurlijke huid en zo ziet het er ook uit. In tegenstelling tot crèmes of lotions wordt SunSeal Microskin dus niet door de huid opgenomen, maar dringt gedeeltelijk door in de buitenste hoornlaag van de huid. Daar bindt het zich vervolgens aan vast wat zorgt voor een en elastische film van bescherming.

Een zonnebrand die 3 dagen blijft zitten!

De natuurlijke zonnebrandcrème blijft maar liefst 72 uur zitten op de huid als de huid niet intensief gereinigd wordt!

Net als tandenpoetsen!

Ook voor kinderen is Sunseal ideaal. Je kind is optimaal beschermd tegen de zon en kan heerlijk van zijn vrijheid genieten! Als tip wil ik je meegeven, maak van het insmeren van je kind een dagelijkse routine, net zoals tanden poetsen! Vaak vinden ze zichzelf insmeren leuk, maak er een gezellig moment van met je kind en leer je kind dat goed beschermen tegen de zon er gewoon bijhoort!

Ik ben heel enthousiast over dit mooie natuurlijke product en ik hoop dat je kiest voor een optimale betrouwbare bescherming voor je huid en het milieu.
Geniet van je vakantie, van elkaar, van de natuur!

Liefs,Tonny

Sunseal shop je hier

Laat een bericht achter

Alle berichten worden bekeken voordat ze worden gepubliceerd