DE NATUURLIJKE OPLOSSING TEGEN HAARUITVAL

Een klinisch bewezen anti-haaruitval systeem, met gecertificeerde biologische aloë vera, olijfextract, amandelolie, gemberwortel, rozenbloemwater, pure zijde en andere heilzame oliën en natuurlijke extracten om haaruitval te helpen voorkomen en de natuurlijke hergroei van haar te stimuleren.

DE NATUURLIJKE OPLOSSINg anti-HAARUITVAL

Anti-hair loss? Hoe werkt het?

Een belangrijke oorzaak van haaruitval wordt toegeschreven aan DHT (Dihydrotestosteron), een chemisch derivaat van testosteron. DHT ondermijnt de opname van essentiële voedingsstoffen.

Het NATULIQUE Anti-Hair Loss system bevordert de effectieve communicatie tussen cellen en houdt ze bij elkaar om de effecten van DHT te voorkomen.

Bovendien bevordert het NATULIQUE Anti-Hair Loss System de bloedtoevoer naar de hoofdhuid, waardoor de huid en haarzakjes goed gevoed worden voor meer haargroei en sterker, gezonder haar en een gezondere hoofdhuid.

Terwijl het anti-hair loss serum, de shampoo en de conditioner de bloedtoevoer bevordert en de hoofdhuid voedt, zorgt het anti-hair loss supplement ervoor dat het bloed de essentiële vitaminen levert voor een gezonde hoofdhuid om haargroei te bevorderen en haaruitval tegen te gaan.
 

Met gepatenteerde Scandinavische anti-hairloss Bioscience

 • Citrus Aurantium Dulcis Oil
  Functie: Maskeren
  EWG’s Skin Deep Score: 1

  Dit ingrediënt is een vluchtige olie die wordt verkregen uit de verse schil van de sinaasappelvrucht en is rijk aan vitamine C. Verhoogt de doorbloeding en stimuleert zo de haarvernieuwing. 

 • Rosmarinus Officinalis Leaf Oil
  Functie: Antimicrobieel, maskerend en huidverzorging
  EWG’s Skin Deep Score: 1
  Dit ingrediënt wordt gemaakt van de bladeren van rozemarijn. Het bevat antioxidanten en kan de haargroei stimuleren.

 • Apigenin
  Functie: Antioxidant en haarverzorging
  EWG’s Skin Deep Score: 1
  Apigenine is een bioflavonoïde die in veel fruit en groenten voorkomt, zoals peterselie, uien, sinaasappels en kamille. Deze flavonoïde werkt als een antioxidant. Onderzoek heeft aangetoond dat apigenine de haargroei stimuleert.
 • Biotinoyl Tripeptide-1
  Functie: Haarverzorging
  EWG’s Skin Deep Score: 1
  Biotinyl Tripeptide-1 kan de groei van nieuw haar met meer dan 100% stimuleren en haaruitval met meer dan 50% verminderen.
 • Oleanolic Acid
  Functie: Huidverzorging
  EWG’s Skin Deep Score: 1
  Oleanolzuur is een natuurlijk bestanddeel van veel planten, zoals olijfbomen, en heeft een antioxiderende en antimicrobiële werking. Oleanolzuur wordt vaak gebruikt in haargroeimiddelen, samen met biotinoyltripeptide-1 en apigenine.

 Aanbevolen om haaruitval tegen te gaan en te voorkomen, en nieuwe haargroei te stimuleren voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden.

Heb je nog vragen laat het mij weten of bekijk de collectie via deze link

 

DE NATUURLIJKE OPLOSSINg anti-HAARUITVALDE NATUURLIJKE OPLOSSINg anti-HAARUITVALDE NATUURLIJKE OPLOSSINg anti-HAARUITVAL

Laat een bericht achter

Alle berichten worden bekeken voordat ze worden gepubliceerd